Contact

 

Jeanine Koning Osteopathie

Zuiderhaven 116
8861 XW Harlingen

De praktijk van Jeanine is gevestigd aan de Zuiderhaven 116 in Harlingen. De praktijk is geopend op di-wo-do tussen 8u30 en 17u30.

Op dit moment krijg ik meer aanvragen voor consulten dan ik kan managen. Dat betekent dat ik niet tot nauwelijks ruimte heb voor eerste consulten. Ik doe niet meer aan wachtlijsten. Vol is vol. Mocht je toch even willen overleggen mail me dan gerust met je vraag, ik denk graag met je mee.

Ben je recent bij mij onder behandeling geweest? Dan is het nog steeds mogelijk om een afspraak te maken. Houd wel rekening met een wachttijd van enkele weken. 

Kom je voor het eerst? Dan lijkt het me fijn om eerst een online/ telefonische afspraak te plannen. Jij kunt mij vertellen waar je tegen aan loopt, ik kan jou vast leren kennen en hoor graag wat je allemaal al gedaan hebt. Voor een  eerste consult neem ik de tijd en plan ik altijd een gespecialiseerd consult/ dubbel tarief.

Kom je van ver? We kunnen een dubbele afspraak plannen waarbij we eerst een osteopathisch consult (75 min) plannen. Daarna kun je het mooie Harlingen verkennen, wandelen, dippen we in zee of lunchen we al dan niet samen. In de middag plannen we een gespecialiseerd consult (Deep Dive -> 120 min) gericht op je vraag. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

jeanine koning harlingen

Nieuwsbrief

Inspiratie ontvangen?

Wil jij af en toe een leuke tip, oefening of weetje in je mailbox? Meld je dan aan voor mijn inspiratiemail. Ik beloof je: niet te vaak, niet te veel. 

bekken

Praktische zaken

Tarieven

 

Vergoedingen

Osteopathie valt in Nederland onder de complementaire geneeskunde. Voor een bezoek aan een osteopaat heb je geen verwijsbrief nodig. Het hangt van je zorgverzekering af in hoeverre het consult wordt vergoed. In het aanvullende pakket zit vaak een (gedeeltelijke) vergoeding voor osteopathie. Consulten bij Jeanine Koning Osteopathie variëren in lengte.

Beroepsverplichtingen

Jeanine Koning D.O – MRO is aangesloten bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) www.osteopathie-nro.nl. 

KVK dossiernummer: 54204518
Zorgverlenerscode: AGB: 90-(0)54180
Praktijk ABG code: 90-031731

De privacywetgeving (AVG) is ook van toepassing op osteopaten; klik hier voor mijn privacy-statement. 

Om de behandelovereenkomst te downloaden, klik hier.

 

Stuur me een berichtje via dit formulier:

 

Volg me ook via social media:

Routekaart praktijk Harlingen