Contact

 

Jeanine Koning Osteopathie

Rozengracht 24
8861 XZ Harlingen

De praktijk van Jeanine is gevestigd in de groepspraktijk Rozengracht 24 in Harlingen. De praktijk is geopend op di-wo-do tussen 8u30 en 17u30.

Op dit moment krijg ik meer aanvragen voor consulten dan ik kan managen. Dat betekent dat ik op dit moment helaas geen ruimte heb voor eerste consulten/ nieuwe klanten. Mocht je toch even willen overleggen mail me dan gerust met je vraag, ik denk graag met je mee.

Ben je eerder bij mij in de praktijk of onder behandeling geweest? Dan is het nog steeds mogelijk om een afspraak te maken. Houd wel rekening met een wachttijd van enkele weken.

jeanine koning harlingen

Nieuwsbrief

Inspiratie ontvangen?

Wil jij af en toe een leuke tip, oefening of weetje in je mailbox? Meld je dan aan voor mijn inspiratiemail. Ik beloof je: niet te vaak, niet te veel. 

bekken

Praktische zaken

Tarieven

 

Vergoedingen

Osteopathie valt in Nederland onder de complementaire geneeskunde. Voor een bezoek aan een osteopaat heb je geen verwijsbrief nodig. Het hangt van je zorgverzekering af in hoeverre het consult wordt vergoed. In het aanvullende pakket zit vaak een (gedeeltelijke) vergoeding voor osteopathie. Consulten bij Jeanine Koning Osteopathie variëren in lengte.

Praktische zaken in tijden van Corona

Wellicht ten overvloede, maar gezien alle maatregelen rondom het Coronavirus is mijn praktijkvoering anders dan normaal. Afspraken kunnen gepland worden in overleg, rekening houdend met alle voorschriften van het RIVM en mijn beroepsvereniging. Natuurlijk kan een afspraak alleen plaatsvinden wanneer je helemaal fit bent. Houd rekening met een wachttijd in verband met ruimere planning, hygiënemaatregelen en het bewaren van de 1,5m afstand.

Beroepsverplichtingen

Jeanine Koning D.O – MRO is aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor Osteopathie (NVO) en het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) www.osteopathie-nro.nl. 

KVK dossiernummer: 54204518
Zorgverlenerscode: AGB: 90-(0)54180
Praktijk ABG code: 90-031731

De privacywetgeving (AVG) is ook van toepassing op osteopaten; klik hier voor mijn privacy-statement. 

Om de behandelovereenkomst te downloaden, klik hier.

 

Stuur me een berichtje via dit formulier:

 

Volg me ook via social media:

Routekaart praktijk Harlingen