Contact

 

Jeanine Koning Osteopathie

Zuiderhaven 116
8861 XW Harlingen

De praktijk van Jeanine is gevestigd aan de Zuiderhaven 116 in Harlingen. De praktijk is geopend op di-wo-do tussen 8u30 en 17u30.

Wil je een afspraak maken voor een eerste consult? Je bent van harte welkom. Mijn agenda is altijd goed gevuld, dus het kan zijn dat je geduld even op de proef wordt gesteld! Mocht je even willen overleggen mail me dan gerust met je vraag, ik denk graag met je mee.

Ben je recentelijk bij mij onder behandeling geweest? Mail me dan voor overleg of een vervolgafspraak. Ook nu kan het zijn dat je even hebt te wachten. We komen er altijd samen uit! 

jeanine koning

Nieuwsbrief

Inspiratie ontvangen?

Wil jij af en toe een leuke tip, oefening of weetje in je mailbox? Meld je dan aan voor mijn inspiratiemail. Ik beloof je: niet te vaak, niet te veel. 

bekken

Praktische zaken

Tarieven

 

Vergoedingen

Osteopathie valt in Nederland onder de complementaire geneeskunde. Voor een bezoek aan een osteopaat heb je geen verwijsbrief nodig. Het hangt van je zorgverzekering af in hoeverre het consult wordt vergoed. In het aanvullende pakket zit vaak een (gedeeltelijke) vergoeding voor osteopathie. Consulten bij Jeanine Koning Osteopathie variëren in lengte.

Beroepsverplichtingen

Jeanine Koning D.O – MRO is aangesloten bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) www.osteopathie-nro.nl. 

KVK dossiernummer: 54204518
Zorgverlenerscode: AGB: 90-(0)54180
Praktijk ABG code: 90-031731

De privacywetgeving (AVG) is ook van toepassing op osteopaten; klik hier voor mijn privacy-statement. 

Om de behandelovereenkomst te downloaden, klik hier.

 

Stuur me een berichtje via dit formulier:

 

Volg me ook via social media:

Routekaart praktijk Harlingen