dippen

Over mij

 

Omdat ik altijd al gefascineerd was door de magische werking van het menselijk lichaam ben ik fysiotherapie gaan studeren. Al vrij snel werd dat een fascinatie voor het vrouwelijke lichaam en dan heel specifiek voor de creatiekracht, intuïtie en de wijsheid van je baarmoeder.

Daardoor kwam ik al snel  in contact met osteopathie. Sinds 2003 ben ik werkzaam als osteopaat. De holistische blik, het kijken naar de hele film bij een klacht in plaats van naar de foto, de combinatie van het houdings- en bewegingsapparaat samen met het inwendige systeem, het stukje preventie en leefstijl. Voor mij is dat nog steeds een gouden combinatie.

Ook als osteopaat raak je nooit uitgeleerd. Ik volg altijd wel een scholing, een training of een cursus om mijn nieuwsgierigheid te stillen en om mijn eigen vrouwenlijf nog beter te leren kennen. Want alleen als mijn eigen lijf het snapt kan ik werken met jou!

Ik heb diverse scholingen gedaan met name gericht op vrouwen waarbij het vrouwelijke bekken, en alles wat daarbij komt kijken, vaak een rode draad is. Ik doe osteopathische bijscholing en trainingen op het gebied van het vrouwenlijf. Deze kennis combineer ik met mijn osteopatische kennis en ervaring binnen mijn  ten aanzien van specifieke vrouwenklachten en seksuele gezondheid. Ik kan nu met trots zeggen dat ik een Osteopaat voor vrouwen ben.

Nog wat persoonlijke dingen? Ik woon in Harlingen, ben getrouwd, heb 3 prachtige dochters en 3 katten. Ik ben verslingerd aan yinyoga, ik sport vaak en graag en ik hou van lekker koken en eten. Als het even kan dip ik, ook met winters weer, in het wad. Kenmerkend voor mij is dat ik altijd op zoek ben naar de juiste balans tussen werk en privé, ontspanning en inspanning en tussen nuttige en nutteloze dingen.

 

dippen strand<br />
jeanine koning

Mijn persoonlijke zoektocht….

 

Al jaren lang ben ik op zoek. Op zoek naar een gouden ei. Ondertussen weet ik dat dat gouden ei symbool staat voor een vorm van oude wijsheid. Wijsheid die wellicht in  lang vervlogen tijden  voor de hand liggend was, die verloren is gegaan maar wat wij vrouwen ten diepste nog steeds voelen. Een oorspronkelijke wijsheid, een oerkracht, een vergeten weten. Dat gouden ei, dat wil ik graag vinden en helemaal onderzoeken. Een vrouwelijke vorm van levensenergie.

Wat zou er met jou, met jouw kracht en jouw vitale levensenergie, gebeuren als die oerkracht aangewakkerd wordt in een zachte, meer vrouwelijke vorm en beweging?

Mocht je, net als ik, daar naar op zoek zijn…laten we dat dan samen gaan onderzoeken.

Jeanine Koning

dippen
jeanine koning

“Niet nadenken, voelen!”

Jeanine Koning

Volg me ook via social media: