Over mij

 

Omdat ik altijd al gefascineerd was door de magische werking van het menselijk lichaam ben ik fysiotherapie gaan studeren. Al vrij snel werd dat een fascinatie voor het vrouwelijke lichaam en dan heel specifiek voor de creatiekracht, intuïtie en de wijsheid van je baarmoeder.

Daardoor kwam ik al snel  in contact met osteopathie. Sinds 2003 ben ik werkzaam als osteopaat. De holistische blik, het kijken naar de hele film bij een klacht in plaats van naar de foto, de combinatie van het houdings- en bewegingsapparaat samen met het inwendige systeem, het stukje preventie en leefstijl. Voor mij is dat nog steeds een gouden combinatie.

Ook als osteopaat raak je nooit uitgeleerd. Ik volg altijd wel een scholing, een training of een cursus om mijn nieuwsgierigheid te stillen en om mijn eigen vrouwenlijf nog beter te leren kennen. Want alleen als mijn eigen lijf het snapt kan ik werken met jou!

Ik heb diverse scholingen gedaan met name gericht op vrouwen waarbij het vrouwelijke bekken, en alles wat daarbij komt kijken, vaak een rode draad is. Ik doe osteopathische bijscholing en trainingen op het gebied van het vrouwenlijf. Deze kennis combineer ik met mijn osteopatische kennis en ervaring binnen mijn  ten aanzien van specifieke vrouwenklachten en seksuele gezondheid. Ik kan nu met trots zeggen dat ik een Osteopaat voor vrouwen ben.

Nog wat persoonlijke dingen? Ik woon in Harlingen, ben getrouwd, heb 3 prachtige dochters en een kat. Ik ben verslingerd aan hardlopen en yinyoga en ik hou van lekker koken en eten. Kenmerkend voor mij is dat ik altijd op zoek ben naar de juiste balans tussen werk en privé, ontspanning en inspanning en tussen nuttige en nutteloze dingen.

 

jeanine koning

Mijn missie

 

Al jaren lang heb ik een missie. Mijn missie is om vrouwen meer in contact te brengen met hun oerkracht. Je oerkracht is eigenlijk je vitale levensenergie die opgeslagen ligt in jouw bekken. Bij het woord kracht denken we vaak aan een mannelijke, stoere dynamiek. Dat is een dynamiek die we als vrouwen eigenlijk veel te goed kennen en gebruiken.

Maar wat zou er met jou, met jouw kracht en jouw vitale levensenergie, gebeuren als die oerkracht aangewakkerd wordt in een zachte, meer vrouwelijke vorm?

Mocht je daar naar op zoek zijn…ik weet hoe ik je daarmee in contact kan brengen.

Jeanine Koning

jeanine koning

“Groei staat voor mij gelijk aan geluk!”

Jeanine Koning

Volg me ook via social media: