Reviews

Benieuwd naar de ervaring van andere vrouwen?

Wil je ook een review sturen mag dat naar het mijn mailadres. Wanneer je tevreden bent: vertel aan anderen. Ben je niet tevreden: vertel het mij dan kunnen we samen opzoek naar een oplossing!

Al sinds de zwangerschappen van mijn 2 kinderen (nu 4 en 7 jaar) ontvang ik osteopathie behandelingen van Jeanine Koning. En nog steeds zorgen haar behandelingen ervoor, dat de energie in mijn lijf weer volop gaat stromen, doordat blokkades worden opgeheven. Jeanine is een open-minded en een hartelijke persoonlijkheid. Iedere behandeling gaat vooraf aan een korte intake en hier luistert Jeanine goed en met oprechtheid naar je klachten.

Dit om je vervolgens het vertrouwen te geven dat je na één of meerdere osteopathie behandelingen fysiek weer in balans ⚖️ zult raken.

Vervolgens gaat Jeanine geconcentreerd en met zorg en aandacht, fysiek aan de slag met mijn blokkades. De behandeling geeft mij rust en zorgt dat ik vaak met een goed gevoel, voorzien van minder pijn in mijn lijf, de zaken in het leven weer met energie kan oppakken.

Bedankt Jeanine voor de mooie behandelingen welke ik van je heb mogen ontvangen de afgelopen jaren 🙏!

Lydia

Bij Jeanine voel ik mij vertouwd en serieus genomen. Ik zeg altijd dat ze “wonderhanden” heeft, dat na een behandeling het zelfherstellend vermogen van mijn lichaam toeneemt en de klachten snel verdwijnen.
Mijn zoon is in zijn eerste levensjaren ook een aantal keer bij Jeanine geweest en dat heeft ook altijd erg goed geholpen.

Esmaralda

Het fijne van Jeanine vind ik dat ze verder kijkt (en vooral voelt) dan de klacht. Hierdoor ben ik meestal al na een behandeling weer klachtenvrij. Dat is geen fysiotherapeut gelukt!

Wij zeggen thuis: ‘ik mag morgen naar Jeanine met haar gouden handen’. Wij hebben inmiddels allemaal goede ervaring met haar en de behandeling.

Daar waar de gynaecoloog een baarmoederverzakking constateerde en zei dat het alleen met een (vervelende) operatie te verhelpen was, heeft Jeanine de baarmoeder weer op haar plek gekregen. Met daarbij nog wat praktische tips van haar, heb ik geen last meer gehad en ben ik nog steeds blij dat ik niet voor die operatie ben gegaan.

Evelien

Ik was echt opzoek naar iemand die mij kon helpen de pijnklachten in het bekkengebied te verminderen. Uiteindelijk was het de homeopate die zei: “volgens mij moet je naar Jeanine”. En dat klopte. Wat een professional die met verstand en gevoel behandelt en mét effect. Elke keer weer bijzonder dat Jeanine de herinnering van “hoe het is” in haar handen heeft. Ik vind het ook bijzonder prettig dat zij oordeelvrij waarneemt, dat geeft echt ruimte.

Agnes

Jeanine is een vakvrouw die, vanuit kennis en kunde in verbinding met intuïtie, met haar ‘ gouden’ handen het lichaam weer in evenwicht kan brengen. 

Marja

Een bezoek aan Jeanine betekent voor mij (opnieuw) verbinding met mijn lichaam maken. Vanuit de liefdevolle aanrakingen van Jeanine mag dan dat helen wat geheeld kan worden. Of krijgt mijn lijf net dat zetje om mijn uitdaging verder te onderzoeken. Een bezoek is voor mij elke keer weer magisch ✨

Yvonne

Ik kom al een aantal jaren bij Jeanine, in het begin wat vaker en nu een paar keer per jaar voor een ‘APK’ zoals we dat dan noemen! Mijn nekklachten zijn er enorm door verbeterd. Naast dat ze op haar vakgebied een kundig mens is, is Jeanine een fijn mens, een leuk gesprek, kritische vragen of een luisterend oor of in stilte de energie voelen stromen. Jeanine voelt dit haarfijn aan wat er voor de ander nodig is! 

Frouk

Een oude blessure begon weer op te spelen. Ondanks dat de klachten vooral rond mijn knie voelbaar waren, behandelde Jeanine mijn lichaam als geheel. Dus van o.a. SI gewricht, stuitje tot in de lies en enkels.

Direct na de behandling voelde ik al meer stroming in mijn gehele been. De dag na de behandeling was mijn lichaam beurs en moe. De dagen daarna voelde ik me fitter, meer ontspannen en kan ik me weer vrijer bewegen. Dank Jeanine!

Ine